coblo educatief speelgoed

Coblo voor School

WIL JE COBLO OP FACTUUR KOPEN?

Vul onderstaand je gegevens in en wij maken de bestelling voor je in orde. Wij zullen vooraf een orderbevestiging toesturen om te bevestigen.  LEUK LEREN

  Spelenderwijs ontwikkelen

  Als kinderen spelenderwijs mogen ontdekken en leren, gaat de ontwikkeling sneller en dieper. De verschillende kleuren en vormen zorgen ervoor dat de magnetische bouwblokken voor veel verschillende leerdoelen ingezet kunnen worden. Van letters leren tot sommen maken.

  Ervaringen van scholen

  Credu.nl

  Coblo heeft een verrassend groot formaat en is goed te combineren met ander spelmateriaal. Een echte topper in ons assortiment. Ook zijn we erg tevreden met de persoonlijke service vanuit Coblo.

  Baert België

  Coblo is mooi, degelijk materiaal met diverse spelmogelijkheden voor jonge kinderen. De begeleidende opdrachtkaarten bieden een interessante educatieve meerwaarde voor scholen. Wij zijn blij met Coblo in ons assortiment.

  De Rolf groep

  Coblo is echt een aanwinst voor onderwijs en kinderopvang. Prachtige materiaal voor eindeloos speelplezier. En mocht ik een vraag hebben dan staan de medewerkers van Coblo direct klaar.