Styleformation Contact Opnemen

Contact

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vul onderstaand formulier in of stuur een email naar support@coblo.eu. 


  Contactgegevens

  Postadres: Postbus 2112, 5260 CC, Vught, Nederland

  Bedrijfsinfo

  i

  Kvk-nummer: 82727392

  i

  BTW: NL862581606B01

  Veelgestelde vragen

  Betaling

  Hoe kan ik betalen?

  Je kunt betalen via iDeal of Paypal.

  Verpakking & verzending

  Hoe wordt mijn bestelling verpakt?

  Alle bestellingen worden met zo weinig mogelijk verpakkingsmaterialen plasticvrij verpakt. Vaak kunnen we verpakkingsmaterialen van onze eigen leveranciers hergebruiken.

  Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

  Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur dan versturen wij jouw bestelling nog diezelfde dag, waardoor je het waarschijnlijk de volgende dag al ontvangt, ook op zaterdag. Bestel je tussen vrijdag 15:00 uur en maandag 15:00 uur dan versturen wij jouw bestelling op maandag en ontvang je jouw bestelling waarschijnlijk op dinsdag. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgdienst en kunnen we dus geen garanties geven over het moment dat jij je pakket ontvangt. Zodra het pakje is aangemeld ontvang je een verzendbevestiging met Track & Trace informatie per e-mail. 

  Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

  PostNL bezorgt de meeste pakjes de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) en anders binnen twee bezorgdagen. Maar houd er rekening mee dat er vertragingen kunnen voorkomen tijdens drukkere periodes, vooral in november en december. 

  Wat zijn de bezorgkosten?

  We versturen iedere bestelling binnen Nederland gratis! Naar België zijn de verzendkosten € 4,95. Wil je de bestelling naar een ander land sturen? Neem dan contact met ons op via support@coblo.eu

  Is verzending naar het buitenland ook mogelijk?

  Verzending naar Belgie is ook mogelijk. Wil je de bestelling naar een ander land sturen? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we vast iets regelen.

  Coblo verkooppunt worden
  Ik wil graag Coblo producten in mijn (web)winkel verkopen.

  Dat vinden wij leuk om te horen. Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

  Cadeaus
  Kan mijn bestelling als cadeautje ingepakt worden?

  Op dit moment bieden we nog geen cadeauverpakking.

  Ruilen & Retourneren

  Wat moet ik doen als ik mijn bestelling of een product terug wil sturen?

  Het gebeurt. Je kijkt uit naar het pakketje wat je hebt besteld, maar je hebt je bedacht of een kindje heeft het al. Ongebruikte artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd.

  Meld je retour aan via support@coblo.eu. Vermeld in je aanmelding en in het retourpakket je bestelnummer. Na aanmelding kan het artikel worden teruggestuurd naar:

  COBLO BV
  Postbus 2112
  5260 CC Vught 
  Nederland 

  Retourneren is voor eigen rekening en op eigen risico van de verzender.

  Wanneer ontvang ik de terugbetaling?

  Je hebt een artikel retour gestuurd en je wacht op de terugbetaling. Zodra wij het artikel in goede staat hebben ontvangen boeken wij het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug.

  Wat is het terugbetalingsbeleid?

  Terugbetaling
  Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug? Je hebt een artikel retour gestuurd en je wacht op de terugbetaling. Zodra wij het artikel in goede staat hebben ontvangen boeken wij het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug.

  Jouw wettelijke bedenktijd
  Op grond van de wet heb je als consument (een natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf) het recht om jouw aankoop, zonder opgave van de reden, binnen 14 dagen nadat je het hebt ontvangen, te ontbinden. Dit is het herroepingsrecht, de wettelijke bedenktermijn.

  Gedurende deze wettelijke bedenktermijn moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag de verpakking slechts openen en het product slechts gebruiken voor zover dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van producten na te gaan. Uitgangspunt hierbij is dat deze inspectie niet verder mag gaan dan dat je in een fysieke winkel zou doen. Als de inspectie verder gaat dan hiervoor beschreven, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.

  Voor het retourproces op basis van het wettelijke herroepingsrecht, kun je het reguliere proces volgen zoals dat hierboven staat onder “Hoe stuur ik een artikel retour?”.

  Na de ontbinding heb je nog 14 dagen om het product terug te zenden. Vermeld in het retourpakket je bestelnummer. Reeds door jou betaalde bedragen zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, na ontbinding van de overeenkomst en het retour ontvangen van het product, worden terugbetaald op dezelfde wijze als de bestelling is betaald.

  Let op: het terugsturen is voor eigen rekening van de klant.

  Klachten
  Mijn product is beschadigd aangekomen

  Wij doen logischerwijze ons best om onze producten in goede conditie aan jou te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport. Indien een artikel beschadigd is, laat het ons weten via een mailtje aan support@coblo.eu. Wij zorgen voor een passende oplossing.

  Ik heb een klacht

  Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Stuur ons dan even een mailtje naar support@coblo.eu om je klacht aan ons kenbaar te maken. Wij zorgen voor een passende oplossing.

  Verkooppunten

  Wil je Coblo ook in jouw winkel verkopen? Neem een kijkje op de Reseller pagina.

  Nederland
  cuijk

  De hippe shop  
  Korte molenstraat 1   
  5431 DT Cuijk

  eemnes

  Dit & Dat   
  Laarderweg 33  
  3755 AL Eemnes

  nijverdal

  Heutink  
  Anders Celsiusstraat 15    
  7442 PB Nijverdal 

  ochten

  Rolf groep 
  Mercuriusweg 14  
  4051 CV Ochten

  oisterwijk

  Reinders  
  Sprendlingenstraat 33  
  5061 KM Oisterwijk

  OVERASSELT

  Yes Feest
  Sleeburgsestraat 3B
  6611 KP Overasselt  

  uden

  Kids Cadeau 
  Raamsingel 14 
  5403 TX Uden

  zuidhorn

  Credu.nl
  Rijksstraatweg 21 
  9801 AM Zuidhorn

  België
  brecht

  Little Moustache   
  Kanaallaan 15    
  2960 Brecht

  ternat

  Baert  
  Essenestraat 16     
  1740 Ternat